Op naar Bolivia

Het was een emotioneel afscheid van Delfina, Cesar en Ana, die erg goed voor ons gezorgd hebben. Nadat Cesar ons gisteren de beste kookles die we ooit kregen (en ook de lekkerste) gaf, probeerden we hem te evenaren met een Belgische schotel van stoofvlees, appelmoes en puree als Laatste Avondmaal. Iedereen vond het heel lekker, en het recept zal nog wel eens in dit gezellige plaatsje in Peru geserveerd worden.

Deze morgen zijn eindelijk (na een week) onze paspoorten uit Lima in Cusco toegekomen. Om het te vieren zijn we speciaal naar Pisac gegaan om van de lekkere taart die we de vorige keer in een cafeetje hadden zien liggen te smullen. En het heeft gesmaakt! Gezien we geld opzij hadden gezet om naar het Titicacameer te gaan (en dat wegens al het paspoort-tijdverlies niet meer gaan doen) hadden we bovendien extra centjes om op te gebruiken. Ik heb me helemaal mogen laten gaan aan het kopen van souvenirs :-)

We zijn vast en zeker de enige toeristen in Peru die niet naar Macchu Picchu, noch naar het Titicacameer gaan. Beschouw het maar als een statement. Op naar Bolivia!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten