Hoe reageren op onze blog

Beste lezers,
Een aantal onder jullie hebben al, tevergeefs, pogingen ondernomen om op berichten te reageren. Hier een handleiding hoe het zou moeten lukken.
1. Onder elk bericht staat een link naar "reacties". Als je hierop klikt, krijg je het ganse bericht en onderaan een veld waarin je de reactie kunt plaatsen.
2. Onder het veld om een reactie te plaatsen staat een veld met de naam "reageer als". In het veld erachter kan je kiezen uit verschillende mogelijke accounts die je hiervoor kan gebruiken.
3. Als je een google account of een van de andere accounts van die lijst hebt kan je op "reactie plaatsen" klikken. Maar enkel als je op dat moment met die account bent aangemeld op eender welke ander site die je open hebt, zal je reactie geplaatst worden. Zoniet, zal je eerst moeten aanmelden.
4. Als je nog geen van de mogelijke accounts uit het lijstje hebt, is het aanmaken van een google account het eenvoudigst. Je kiest gewoon in de lijst bij "reageer als" voor google account en klikt op "reactie plaatsen"(hetzelfde als in punt 3).
5. Je komt op een pagina waar je kan inloggen, moest je al een account hebben. Onder dat veld is er ook een vakje met "Heb je geen google-account? aan de slag".
6. Klik daar op, en volg de aanwijzingen die op het scherm verschijnen om een account te maken.
7. Als dat gelukt is moet je aanmelden en kan je onze blog openen en reacties plaatsen.
8. Lukt het toch niet dan kan je mij altijd mailen voor meer uitleg.

4 opmerkingen:

  1. Ik krijg maar geen reactie geplaatst. Leg het nog eens uit a.u.b.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. haha! Als je het niet begrijpt moet je mail, geen reactie plaatsen :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. I’ve been into blogging for quite some time and this is definitely a great post.Cheers!

    generic paxil

    BeantwoordenVerwijderen