De levensreis gaat verder

Nadat we Lima van voor naar achter en van achter naar voor bezocht hebben - het paspoort is inorde geraakt - zijn we op de bus richting Arequipa gesprongen. Normaal hadden we hier enkele dagen eerder moeten arriveren, en dan had de bus ook nog eens 4u vertraging, maar we zijn blij er eindelijk te zijn. Reizen met Cruz del Sur is grote luxe, maar de chauffeurs laten zich door alle andere bussen voorbijsteken. Ik denk dat mijn vader zich dood zou ergeren...

In de bus zat ik naast een oud vrouwtje die maar vanalles vertelde waar ik niks van begreep. Zelf luisteren deed ze ook al niet. De hostess van dienst organiseerde voor het slapengaan nog een heuse bingo, maar we hebben niks gewonnen.

In Arequipa hebben we een leuk hotelletje gevonden, en het is hier ook nog eens toeristisch-mooi, dus we zitten terug in vakantiesfeer. Morgen gaan we de Colcatrekking doen, 3 dagen met onze rugzak door de op 1 na diepste canyon van de wereld wandelen. Er zijn heel wat begeleide tours maar wij zijn avonturiers dus we doen het zonder... :-)
Hoe dat geweest is komt binnenkort wel op de blog.

Maarten heeft zich ergens in Arequipa verstopt...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten